100% SMOOTH ALMOND - NUTTYCREAM

Neohodnotené
 
Novinka Zväčšiť
 
Dostupnosť Skladom (1)
€8,90    
Kód tovaru 2684
Kategória proteínové maslá a kaše
 

POPIS PRODUKTU

NuttyCream 100% Almond smooth je krémová pochúťka pre doplnenie denného príjmu makroživín. Ľahká jemná konzistencia umožňuje okamžité použitie napr. pre obohatenie rôznych zdravých kaší s ovocím, smoothies alebo proteínového nápoja. Jednak obohatí chuťou, ale aj svojím významným nutričným zložením. Orechy disponujú prirodzene vysokým obsahom bielkovín, zdravých nenasýtených tukov, vlákniny a antioxidantov.

NuttyCream 100% Almond smooth predstavuje výborný zdroj prírodnej energie, a naviac chutí kráľovsky.

MANDLE:

Sú jedným z najhodnotnejších druhov orechov. Obsahujú 8 gramov vlákniny, 436 miligramov draslíku a 10 miligramov vitamínu E. Sú bohaté na vitamíny a minerály, fosfor a kálium, majú vysoký obsah železa. Zdravá pochúťka pre každého. Mandle sa používajú celé alebo lúpané prevažne do šalátov, rizota, omáčok alebo plniek. Mleté mandle môžu nahradiť niektoré druhy múky. Odporúčajú sa hlavne tehotným a dojčiacim ženám. Zo všetkých orechov obsahujú najviac horčíka a tak ukľudňujú nervy, vylepšujú pleť, vlasy a nechty. Mandľové mlieko je liečivé.

 

NUTTYCREAM V BODOCH:

  • Jemný orieškový krém zo 100% mandlí
  • Ľahká krémová konzistencia
  • Výborný zdroj prírodnej energie
  • Bez pridaného cukru
  • Bez palmového oleja
  • Bez lepku

 

Energia

597 kcal / 2500 Kj

Proteín

22,1 g

Sacharidy / z toho cukry

19,3 g / 4,9 g

Tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny

52,8 g / 4,0 g

Vláknina

11,8 g

Sodík

1.0 mg

ZLOŽENIE:

100% jemné mandle

DÁVKOVANIE:

  • Kedykoľvek behom dňa pre doplnenie energie, či makroživín
  • Môžete použiť k priamej konzumácii, alebo ako prísadu do varenia

UPOZORNENIE:

 

  • Upozornenie pre alergikov: obsahuje orechy
  • Skladujte pri teplote 18 - 26 stupňov. Spotrebujte do 4 mesiacov po otvorení!
  • Môže sa prejavviť separácia na povrchu zmesy, preto odporúčame pred konzumáciou poriadne premiešať.

 

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.